یک شبکه تلویزیونی ویژه انتخابات راه اندازی شود

محمد حسن اسدی طاریمحمدحسن اسدی طاری، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی معتقد است در تلویزیون به عنوان تنها رسانه تصویری ملی کشور باید همه جناحهای سیاسی، میدان و فضا برای فعالیتهای یکسان انتخاباتی پیدا کنند و مهم است که صدا و سیما بتواند با یک جهتگیری جدید و بیطرفانه افکار عمومی را جذب کند تا درنهایت مشارکت مردمی مناسبی را در انتخابات رقم بزند. برنامه های انتخاباتی تلویزیون می تواند با جذابیتهای تصویری فضای خوبی را برای این بزنگاه سیاسی شکل دهد. به نظر من فضای مساوی دادن به همه کاندیداها موضوع مهمی است و مدیران تلویزیون باید نسبت به ایجاد این فضا اهتمام کنند.

مجری باید فردی خارج از سازمان باشد

به گزارش ارتباط امروز به نقل از روزنامه فرهیختگان، وی می گوید: به نظر من مجری مناظره های انتخاباتی باید از بیرون رسانه باشد. مجری مناظره های انتخاباتی می تواند یک استاد دانشگاه باشد که پرستیژ علمی و دانش کافی برای اداره میزگرد سیاسی را دارد. این موضوع مهمی است تا کاراکتر مجری را نتوان به جناح سیاسی خاصی ربط دهند.

تلویزیون مبتنی بر موبایل برای انتخابات

مدیر مسئول پایگاه خبری ارتباط امروز می گوید: موضوع دیگر که می تواند برای تلویزیون جدید باشد این است که با پلتفرمهای جدید کاری را انجام دهد و امتیازش را در انحصار بگیرد. برای مثال تلویزیون مبتنی بر موبایل را راه اندازی کند. یکی دیگر از کارهایی که می توانند انجام دهند این است که یک شبکه موقتی برای انتخابات آماده کنند و در این شبکه برنامه های معرفی کاندیداها را به صورت چرخشی پخش کند.

مناظره ها محدود به کاندیداها نشود

پیشنهاد دیگر این است که مناظره ها محدود به خود کاندیداها نباشد. این کاندیداها هرکدام مروج یک تفکر سیاسی هستند. در آمریکا معاون رئیس جمهوری هم صحبت می کند و خوب است که این اتفاق در ایران هم بیفتد و کسانی که قرار است معاون رییس جمهوری شوند هم مناظره هایی داشته باشند یا حرفهایشان مطرح شود.

تلویزیون با نوآوری می تواند مردم را جذب کند

موضوع دیگری که واضح هم است و همه آن را می دانیم این است که تلویزیون در جلب مشارکت مردمی بی تاثیر نیست و فارغ از تعداد بینندگان تلویزیون، مناظرات انتخاباتی پربیننده ترین برنامه تلویزیون است. اگر تلویزیون بتواند در فعالیت انتخابات نوآوری داشته باشد قطعا می تواند مخاطبان بیشتری را جذب کند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

ویژه

موفقیت دینا درگاهی نابغه رباتیک ایران در مسابقات جهانی فیرا ۲۰۲۴

دینا درگاهی نوجوان نابغه در صنعت رباتیک ایران، بار دیگر با کسب مقام دوم در بزرگترین مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی جهان، فیرا ۲۰۲۴ برزیل، افتخار آفرینی کرد. به گزارش ارتباط تک این نابغه نوجوان ایرانی که در سال گذشته نیز با کسب جوایز متعدد در مسابقات مختلف، نام خود را به عنوان یکی از […]

بیشتر بخوانید
ویژه

دست‌یافتنی‌تر شدن اتاق‌های خبر با ابزار تبدیل گفتار به متن

رسانه‌ها به‌ طور روزافزونی به استفاده از ابزارهای تبدیل متن به گفتارروی آورده‌اند تا محتوای خود را به‌ صورت گسترده‌تری در دسترس قرار دهند. روزنامه برزیلی Folha de São Paulo از سال ۲۰۱۵ به این‌ سو در وب‌سایتش از ابزاری برای تبدیل متن به گفتار استفاده کرده است. این امکان، این روزنامه را در میان […]

بیشتر بخوانید
ویژه

آیا کد ملی افراد، حریم خصوصی محسوب می‌شود؟

تعریف ارائه شده از حریم شخصی حریم شخصی یا خصوصی این امکان را برای افراد فراهم می‌کند تا از مداخلات غیرمجاز در زندگی خود جلوگیری کنند و برای دیگران مرزی قائل شوند. حریم خصوصی را می‌توان یک حق انسانی دانست که در صورت رعایت و حفظ آن، افراد یک جامعه، امنیت و آرامش را تجربه […]

بیشتر بخوانید