نگاهی به روزنامه نگاری الکترونیک
روزنامه نگاری الکترونیک نخستین فصلنامه الکترونیکی تخصص در حوزه علوم ارتباطات و اطلاعات و تکنولوژی است و به عنوان یک منبع اطلاع رسانی در کنار سایر مراجع اطلاع رسانی و بانکهای اطلاعاتی کشور، تلاش دارد در حوزه ارتباطات اجتماعی و تکنولولوژیهای اطلاعاتی اطلاع رسانی علمی و پژوهشی نماید تا در کنار پایگاههای تخصصی فعال در این حوزه، گام کوچکی در دریای بیکران ارتباطات بردارد. در همین زمینه تلاش روزنامه نگاری الکترونیک بر این است تا با برقراری ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی از یک طرف و سایر مراکز اطلاع رسانی و پژوهشی از طرف دیگر؛ محل رجوع مخاطبان اعم از مدیران، دانشجویان، استادان دانشگاه، پژوهشگران، و دست اندرکاران مراکز علمی، هنری، فرهنگی، کسبوکار، فناوری و… باشد. روزنامه نگاری الکترونیک در شبکه ساماندهی پایگاههای اینترنتی ثبت شده و این فصلنامه دارای مجوز فعالیت از هیئت نظارت بر مطبوعات است. تمام فعالیتهای این فصلنامه انلاین، در چارچوب قانون مطبوعات، قوانین و مقررات سایبری کشور و همچنین ضوابط فعالیتهای پایگاههای اینترنتی است. این پایگاه اینترنتی به طور مستقل عمل نموده و هیچگونه سمت و سوی سیاسی ندارد. بنابراین تمام خدمات این پایگاه مبتنی بر رعایت عدل و انصاف ارائه شده و براساس معیارهای اخلاقی و قوانین لازم است. بدیهیست تمام تلاش ما بر تأمین رضایت مخاطبان است و امیدواریم در این امر موفق باشیم.
مشخصات:
فصلنامه روزنامه نگاری الکترونیک به نشانی:
http://www.rooznamenegarielectronic.ir
صاحب امتیاز و مدیر مسئول: محمد حسن اسدی طاری
سیاست حریم خصوصی
روزنامه نگاری الکترونیک به حفظ حریم خصوصی شما و قوانین آن پایبند است و به هیچ عنوان اطلاعات شخصی شما را در اختیار دیگران قرار نخواهد داد، مگر به حکم قوانین.
عضویت در سایت روزنامه نگاری الکترونیک و یا بهره مندی از امکانات این سایت به معنی پذیرش کلیه قوانین سایبری کشور و مقررات سایت است؛ همچنین کلیه فعالیتهای این سایت در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران است.
گواهی اصالت مقاله
به منظور صیانت از حقوق مولفین و مصنفین و رعایت قوانین و مقررات کشور ضروری است کلیه نویسندگان مقالات نسبت به ارسال گواهی اصالت مقاله ( متن زیر ) اقدام کنند:
اینجانب نویسنده مسئول/نویسنده مقاله
که برای انتشار در اختیار فصلنامه روزنامه نگاری الکترونیک قرار داده ام، گواهی می کنم که مقاله مزبور با رعایت قوانین و مقررات مالکیت معنوی و حقوق مولفین و مصنفین نگارش یافته است.
تلفن تماس: پست الکترونیکی: امضا
<< لطفا پس از تکمیل به همراه مقاله به نشانی فصلنامه ارسال کنید. >>
شیوه نگارش مقاله در فصلنامه روزنامه نگاری الکترونیک
عنوان در ۱ يا ۲ خط، با فونت ۱۴ حروف B Titr
نویسندة اول۱، نویسندة دوم۲:
(B Zar 14 pt, Bold)
- سمت و ایمیل نویسندة اول (BZar 12 pt, Bold) و Email: (Times 10 pt)
- سمت و ایمیل نویسندة دوم (B Zar 12 pt, Bold) Email: (Times 10 pt)
با قراردادن ستاره بر روی نام خانوادگی، نویسنده مسئول* مشخص گردد.
چکیده
چکیدهی مقاله بايد بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ کلمه و بهصورت مستقل بيانگر موضوع، اهداف، روش تحقيق و دستاوردهاي مقاله باشد.
کلمات کليدي: حداقل ۳ و حداکثر ۵ کلمه که با کاما از يکديگر جدا شده باشند. (B Zar 9pt Bold)
۱-مقدمه (با ۲ خط ۹pt فاصله از کلمات کليدي)
رعايت اين ضوابط براي همه نویسندگان محترم اجباري است. برای نگارش مقالات فارسي ضروری است از نرم افزار Word استفاده شود. از فونت فارسی B Mitra13pt و فونت انگلیسی Times new roman 10pt و فاصله خطوط معمولی (Single) در تهيه متن اصلي مقاله استفاده شود
۲-متن کامل مقاله
کليه مقالات کامل مطابق با ضوابط اين راهنما تهيه شده از طریق وبسایت و یا پست الکترونیکی به نشانی:
rooznamenegarielectronic@ejournalism.ir
ارسال شود. فایل مورد نظر بايد حاوي متن مقاله و کليه اجزای آن شامل شکلها و جدولها باشد.
۳-تعداد صفحات
تعداد صفحات مقاله که شامل متن و کليه اجزای آن نظير شکل ها و جداول است، حداقل ۵ و حداکثر ۲۱ صفحه با احتساب منابع و ضمایم.
۴-زيرنويس
در صورت نياز به استفاده از زيرنويس، از فونت (B Zar9pt) استفاده گردد.
۵-روابط ریاضی و آماری
همه روابط در مرکز خط و با فونت Times New Roman و اندازه مناسب (در حد امکان فونت ۱۰ ) نوشته شوند. شماره هر رابطه به صورت ترتيیي و در داخل پرانتز و در منتها اليه سمت راست ذکر گردد.
۶-شکلها
کليه شکلها و ترسيمات بايد در داخل متن مقاله و بلافاصله پس از اولين طرح در متن قرار گيرند. شکلها بايد از کيفيت کافي برخوردار بوده و واضح و شفاف ترسيم گردند. حروف، علائم و عناوين بايد به اندازهاي انتخاب گردند که خوانا و قابل تفکيک باشند. هر شکل داراي يک شماره ترتيبي مستقل است که حتما بايد در داخل متن به آن ارجاع شده باشد. همچنين هر شکل داراي عنوان مستقلي است که با فونت (Bzar 9pt Bold) در زير شکل نوشته ميشود.
۷-جدول
کليه جداول بايد در داخل متن مقاله و بلافاصله پس از اولين طرح در متن قرار گيرند. حروف، علائم و عناوين بايد به اندازهاي انتخاب گردند که خوانا و قابل تفکيک باشند. هر جدول داراي يک شماره ترتيبي مستقل است که حتما بايد در داخل متن به آن ارجاع شده باشد. همچنين هر جدول داراي عنوان مستقلي است که با فونت (BZar 9pt Bold) در بالاي جدول نوشته ميشود. يک خط خالي در بالا و پايين جدول آنرا از بقيه متن جدا ميکند.
۸-نتيجه گيري
هر مقاله بايد با ارائه توضيحات مشخص به جمعبندي نتايج تحقيق ارائه شده در بخش نتيجهگيري بپردازد.
۹-منابع و مراجع
فهرست مراجع به عنوان آخرين بخش مقاله با فونت (Times New Roman 10pt) نوشته ميشوند. كليه مراجع مورد استفاده به ترتيب ارجاع در متن آورده ميشوند. در متن با ارجاع به صورت شمارهاي اين كادر صورت ميگيرد [۱]. براي مراجع فارسي، از فونت (B Mitra13pt) استفاده گردد. منابع مورداستفاده در متن به چهار صورت در مراجع نوشته مي شوند: كل كتاب- بخشي از كتاب- مقالات ارائهشده در همايشها- مقالات منتشرشده در نشريات تخصصي. موارد زير نحوه ارائه اين اطلاعات را نشان ميدهند:
۱٫ احمدي، حسن و بخارائي، اميرمهدي؛ نگارش مقاله براي همايش، انتشارات جاويدان، تبريز، ۱۳۷۲
۲٫ حسينخاني، هما، توسعه پایدار کشاورزی ، مجله نشريه تخصصي کشاورزی ، شماره ۷، بهار ۱۳۸۷، صفحات ۲۵-۲۷
Art, Zé O. et al, How to organize conference materials – A manual for proceedings design, Pacific Press, London, 2005.
Santos, Michael S., GIS for the 21st Century, in Proc. Geo2005 – Rediscovering the World through GIS, Vol. II, Paris, September 7-11, 2005, pp. 111-126.